Werken

Voor een leuk kantoor in den haag

Anna Paulownastraat 107

2518BD Den Haag, Mesdagkwartier

Anna Paulownastraat 107

Korte omschrijving

Het betreft hier een kantoorruimte in zijn geheel gesitueerd op de begane grond.

Lees volledige omschrijving

Omschrijving

Algemeen: het betreft hier een kantoorruimte in zijn geheel gesitueerd op de begane grond.

Stand en ligging: het kantoorpand is gelegen in het mesdagkwartier pal tegenover het vredespaleis. Goed bereikbaar via tram bus an auto. En vrijwel altijd parkeer mogelijkheid voor de deur.

Verhuurbaar oppervlak: het netto vloeroppervlak omvat circa 90 m² op de begane grond.

Frontbreedte circa 4 meter.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 . Gebruik: de begane grond mag worden gebruikt conform artikel 7:290 BW als kantoorruimte. Pareergelegenheid: betaaldparkeren voor de deur. Vergunning houder kunnen tevens de auto voor de deur parkeren.

Opleveringsniveau: het gehele object zal casco worden opgeleverd, doch inclusief o.a.: - toilet en pantry (+ heet water boiler); - eigen nutsvoorzieningen; - glad afgewerkte wanden en plafonds; - authentieke pui; - cv gasinstallatie.

Huurvoorwaarden: huurprijs: € 1.250,-- per maand exclusief B.T.W.

B.T.W.: huurder en verhuurder opteren gezamenlijk voor een met B.T.W. belaste huur en verhuur. huurprijsbetaling: per maand vooruit middels een automatische overboeking.

huurtermijn: 5 jaar + een optie van 5 jaar (kortere huurperioden bespreekbaar). huurprijsaanpassing: jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS. servicekosten: geen.

Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van alle nutsvoorzieningen. zekerheidsstelling: bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief de toekomstige, niet direct verrekenbare B.T.W.. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed. N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum: zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming. huurovereenkomst: indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst. voorbehoud verhuurder: voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Status: Verhuurd
Huurprijs: € 1.500,- niet BTW belast per maand
Oppervlakte 90 m2
Oplevering: Gestoffeerd
Wijk: Mesdagkwartier

Kaart

Reageren

Persoonsgegevens

main.income

Huurperiode

Opmerkingen