Werken

Voor een leuk kantoor in den haag

Annastraat 11

2514AT Den Haag, Den Haag

Annastraat 11

Korte omschrijving

Multi functionele winkel / kantoorruimte.

Lees volledige omschrijving

Omschrijving

Adres: Annastraat 11 2514AT

Algemeen:
Aan de annastraat 11 gelegen multifunctionele kantoor/ winkelruimte. Op steenworp afstand van  “de hoogstraat” en papestraat.


Metrages:
bg verdieping: ca. 211m² VVO


Bereikbaarheid:
Door de ligging van het gebouw is via de dagelijkse groenplaats en/ of nobelstraat te benaderen voor 11.30 met de auto. Daarna wordt het een autovrije zone waar niet gereden of geparkeerd mag worden. In de direct omgeving op 3 minuten afstand zijn bus 22, 24 en 25 tram 1, 15, 16 en 17

Parkeren:
In de directe omgeving zijn drie grote parkeergarages. Q park torenstraat, Veenkade en de plein garage. Er is op straat betaald parkeren.

Oplevering:
per direct.

Opleveringsniveau:
De verdiepingen zijn vrij indeelbaar en deelverhuur is mogelijk. De indeling en inrichting wordt geheel in overleg met de toekomstige gebruiker bepaald.

Huurprijzen:
€ 140,-- p/m² per jaar. Er is geen btw verrekening.Huurtermijn:
Huurperioden in overleg.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Zekerheidstelling:
Huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot en (eventueel verschuldigde) omzetbelasting.

Overige voorwaarden:
Conform de NVM-huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex artikel 7:230a (model ROZ).

 

Kenmerken

Status: Verhuurd
Huurprijs: € 2.195,- niet BTW belast per maand
Oppervlakte 211 m2
Oplevering: Gestoffeerd
Wijk: Den Haag

Kaart

Reageren

Persoonsgegevens

main.income

Huurperiode

Opmerkingen